Tesisatçı 256 kez görüntülendi
1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız (Henüz puan verilmemiş)
Gönderiyi OylaLoading...

Su borusu delindi ise beton içinde kalan boru da delinme var ise deline plastik borusu, su borusu deliği kapatmanın en sağlıklı yolu cihazla tespit ve tamirdir. Su borusu delindi ne yapacağım demeyin, su borusu deliği, demir su borusu deliği makineli tespit ve tamir hizmeti alın. Diğer taraftan da kombinin borusu delindi ise yine profesyonel ustalardan yardım alarak bu arızayı tamir ettirin.

Plastik su borusu tamiri için de aynı yol izlenerek önce akustik ve kameralı su kaçak tespiti yapılmalı ardında su borusu tamiratı yapılmalıdır. Su kaçak yer tespiti yapılmadan su borusu arızası giderilmek istendiğimde etraf kırılacak ve tadilat yapılacaktır. Bu durumda da maliyet yükselecek ve gereksiz para kaybı ve zaman kaybı oluşacaktır.

Su borusu delindi | Uzmanlar Tesisat

Su borusu delindi | Uzmanlar Tesisat

Su borusu delindi

Su tesisatında bir delik var ve yerini bilmiyorsanız cihazla boruda oluşan deliğin tespiti mümkündür. Tesisatta oluşan tahribatlar bazen vatandaş tarafından bazen de doğal afet gibi nedenlere dayalı oluşur. Tesisat borusu delindi ise bu genelde matkap tarzı cihazlarla evde bir şeyler yapmaya çalışırken boruyu delmiş olabiliriz. Delinen boru bazen evde tadilat yapanların sebep olduğu bir durum olur bazen de farklı nedenlere dayalı olur. Her nedene bağlı olursa olsun delinen borunun tam yerinin tespit edilmesi gereklidir.

Temiz su tesisatı delinir ise borunun tamiri için arızanın olduğu yer tespit edildikten sonra açılarak anında kolayca tamir edilir. Eğer pimaşlarda bir kırılma, çatlama, delinme var ise bu durumda maliyetli bir tablo ortaya çıkacaktır. Burada tespit yine cihazla yapılır ancak tamir noktasında tadilat gerektirici durum ortaya çıkacaktır. Bu durumda cebinizden çıkacak para da fazla olacaktır.

Su borusu delindi denince akla gelen temiz su borusu olup bu durumda tespit sonrası tamir de kolay olacaktır. Cihazlarla hizmet sunan tesisatçı, sizin zor bildiğiniz tesisat arızaları da kolayca çözüme kavuşturulur.

Burada çözümü kolay hale getiren arızaya uygun cihaz kullanılmalı ve bu işi yapan usta tecrübeli olmalıdır. Her ikisi bir arada olduğu zaman çözüm kesindir. Tesisatçı servis kurumsal tesisat firma bünyesinde faaliyet göstermesi gereklidir. Bu durum güven olgusu açısından da ön plana çıkmaktadır.

Benzer Gönderiler: