Tesisatçı 158 kez görüntülendi
1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız (Henüz puan verilmemiş)
Gönderiyi OylaLoading...

Arnavutköy su tesisatçıları ile su tesisatı montajı veya de montajı yaptırabilirsiniz. Tesisat arızalarının cihazlarla giderilmesini talep edebilirsiniz. Arnavutköy su kaçağı tespitiyle, su tesisatı sızıntısını veya atık su tesisatı sızıntısının tespitini yapıyoruz. Cihazla su kaçak tespiti sonrasında Arnavutköy su tesisatı tamiri servisiyle tamirinide yapıyoruz. Su tesisatçısı Arnavutköy servisi, tesisatla ilgili bir çok alanda cihazlarla güvenilir garantili hizmet sunar.

Arnavutköy ilçesinde Uzmanlar Tesisat su tesisatı (sıhhi tesisat) alanında profesyonel ekiplerle hizmet vermektedir. Su tesisatı alanında  verdiğimiz hizmetleri ana hatlarıyla sıralayalım. Su kaçağı bulma, pimaş açma, tıkanıklık açma, tesisat montajı ve  tamir  şeklinde sıralayabiliriz.

Arnavutköy Su Tesisatçıları | Uzmanlar Tesisat

Arnavutköy Su Tesisatçıları | Uzmanlar Tesisat

Arnavutköy Su Tesisatçıları Su Kaçağı Tespiti

Arnavutköy su tesisatçısı alanında tecrübeli ustaları ile müşteri memnuniyeti odaklı çalışır. Arnavutköy su kaçağı tespiti servisi kameralı cihazların desteğiyle kırmadan su kaçağı tespiti yapar. Banyo, iç veya dış hatlarda oluşacak su kaçaklarını teknolojik akustik cihazlara buluyoruz. Su tesisatı alanında her türlü tesisat hizmetinde çözüm ortağınız Uzmanlar Tesisat olsun istemez misiniz? Su kaçağı bulma konusunda teknolojiden faydalanan firmalar, müşteri memnuniyetini tam olarak sağlamaktadır.

Su kaçağı beraberinde pek çok sorunu getiren, istenmeyen bir durumdur. Tespit yapılana kadar geçen sürede bile evinize, komşularınıza zarar verir. Su kaçağı olduğunda, ortamda kötü kokulara sebep olur,, görüntü kirliliği oluştururur. Maddi açıdan külfeti daha fazla artacak olan bu sorundan bir an önce kurtulun.

Arnavutköy Petek Temizliği ve Pimaş Yıkama

Arnavutköy su tesisatı hizmetleri yanında, her kış gerekli olan petek tesisat temizliğini cihazla yapıyoruz. Petek temizliğini gerekli kılan şikayetler bize çokca gelmektedir. Bunlar; petekler soğuk, en son petek hiç ısınmıyor, kombi çalışıyor evde battaniye ile oturuyoruz. Makineli tek noktadan petekleri sökmeden yaptığımız kalorifer petek temizlemesi pratiktir. Bu  uygulamayla petekleri ve kalorifer tesisatını temizliyoruz. Petek temizliğiyle, ısınma sorununu ortadan kaldırdığımız için sizde kışı sıcak geçirirsiniz.

Diğer taraftanda boru içlerinde kirlenme olduğunda, tıkanıklıklar başlamasın diye pimaş yıkama gider temizleme işini yapıyoruz. Pimaş yıkama, yüksek basınçlı suyla pimaş iç yüzeylerinin yıkanarak boru içlerinin atıklardan temizlenmesidir. Mutfak hatlarında aşırı yağlanma durumunda bu hizmete gerek duyarsınız.. Bu uygulamayla pratik ve kalıcı çözüm sunduğumuzdan tıkanıklıklardan kurtulursunuz.

Benzer Gönderiler: