Tıkalı Boru 138 kez görüntülendi
1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız (Henüz puan verilmemiş)
Gönderiyi OylaLoading...

Bahçelievler tuvalet tıkanıklığı açma tıkalı pimaş açma, kanal açma ve pimaş yıkamayı cihazlarla yapar. Bahçelievler tesisatçı servisimizle hem tıkalı gider borularını açıyoruz hemde diğer tesisat işlerinizi yapıyoruz. Bahçelievler gider açma servisimize  her tesisat işi ilgili danışabilir fikir alabilirsiniz.

Mesela, tuvalet tıkanıklığı sorunu sıkıntılı bir işlemdir. Kısa vadeli olarak ev hanesi bu tıkanıklığı açabilmektedir. Fakat zamanla borularda biriken atıklar tıkanıklığa sebep olduğu için kalıcı çözüm değildir. Kırmadan tıkanıklık açtırmak ve gider borularını yıkattırmak için bizi arayabilirsiniz. Pimaş tıkanıklığını kırmadan robotlu makinelerle açıyoruz. Sonrada kameralı cihazlarla son durumu görüntülüyoruz.

Bahçelievler tuvalet tıkanıklığı açma | Uzmanlar Tesisat

Bahçelievler tuvalet tıkanıklığı açma | Uzmanlar Tesisat

Bahçelievler tuvalet tıkanıklığı açma

Bahçelievler tıkalı lavabo açma servisimiz, lavabo tıkanıklığını ve tuvalet tıkanıklığını ayrı yaylarla açar. Tıkanıklık çeşidinde göre, boru çapına göre makine yay kalınlığını ve yay ucuna takılacak aparatı değiştiriyoruz. Tuvalet ve pimaş boru tıkanıklığı koku yaptığı için ne kadar erken açılırsa o kadar iyidir. Bütün bu sorunlardan kurtulmak için Bahçelievler su tesisatçısını arayıp tıkanıklık açma hizmetimizden faydalanın. Bahçelievler pimaş gider tıkanıklığı açma hizmeti veren servisimiz pimaş yıkamada yapar. Kırmadan pimaş boru tıkanıklığını robot makinelerle açıp kamerayla boru içi görüntüleme yaparız. Deneyimli servis elemanlarımızla robot makineleri kullanarak tıkanıklık açma işini profesyonelce yaparız.

Tuvalet tıkandığında, lavabo tıkandığında yada mutfak gider borusu tıkandığında ne yapabiliriz? Evde kimyasal açıcı ile tıkalı gideri açmayı deneyebilirsiniz. Ne kadar uğraştıysanız tıkalı boru açılmadı ise sakın sert cisimlerle tıkanmış borulara vurmayın. Set cismi boru içine sokup ileri geri yapmayın. Boru içinde bağlantı yerlerindeki contalar zarar görür ise dert bir iken iki olur. İkinci dert contanın çıktığı aşındığı yerde su sızıntısı oluşur. Bu durumda tıkanıklığı açsanız bile su sızıntısının giderilmesi için boruların yerinden çıakrılıp conta takılması gerekecektir.

Bahçelievler Pimaş Yıkama

Bahçelievler robotla pimaş açma servisi tıkalı gideri açtıktan sonra kamerayla görüntüleme yapar. Kamera ile boru içi görüntüleme sonrası durumu net görürüz. Boru iç yüzeylerinde suyun akışını engelleyen kirlilik görürsek pimaş yıkamayı yaparız. Pimaş yıkamanın en çok gerekli olduğu giderler hangileridir? Otel mutfak giderleri, yurt mutfak giderleri, hastane mutfak giderleri ien çok gerekli olan yerlerdir.

Aşırı kullandığımız mutfağın giderinin zamanla yağlanması kaçınılmazdır. Zamanla pimaş gider boru iç yüzeylerinde yumuşak yapışkan bir yapı oluşur. Bu katman gidere atılan her atığı tutar ve zamanla boru içi kapanır, su gitmez. Tam bu noktada önce tıkanıklık robotu ile gider borusunı açıyoruz. Ardında pimaş yıkama makinesiyle bu katmanı temizliyoruz. Bu sayede, boru içi genişler ve atıkların tutunacağı bir yer olmayacağı için tıkanıklıkda oluşmaz.

Benzer Gönderiler: