Pimaş yıkama 335 kez görüntülendi
1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız (Henüz puan verilmemiş)
Gönderiyi OylaLoading...

Robotla pimaş tıkanıklığı açma, tıkanan pimaş giderinin içi robotla kırmadan pimaş açma yöntemi ile açılır. Yağlanmış gider borusu açma, kanal tıkanıklığı açma pimaş yıkama makinesi ile kırmadan açılıp kamera ile görüntü alınır. Tıkalı pimaşı kırmadan açmak ancak kanal açma makinesi ile mümkündür. Evde yapmış olduğunuz tıkalı gider açma işi ana hat tıkalı boru açma ve pimaş açma için uygulansa da çoğu zaman sonuç alınamaz. Robotlu makine ile tıkanmış gider borusu açma uygulaması yapıldığında çözüm kendiliğinden gelir. Robotlu tıkanıklık açma olması gereken tıkanıklık açma yöntemidir. Uzmanlar Tesisat tıkalı boru açma işini en başından beri uygulayan tecrübeli tesisatçı servis ağına sahip firmadır.

Robotla pimaş tıkanıklığı açma robotla kırmadan pimaş açma

Pimaş tesisatta kullanılan borulardır. Yapı itibarıyla oldukça sağlam olan pimaş boruların en önemli sorunu tıkanıklıktır. Atıklar nedeniyle olsun, istemeden giderlere kaçırılan maddeler yüzünden olsun, pimaş tıkanıklığı sorunu yaşanabilir. Bundan kurtulmak için evinizin kırılıp döküleceğini düşünmeyin. Pimaş borular fayansların arkasında, duvar arkasında olur. Bu boruların tıkanması yüzünden fayans kırmaya, duvar kazmaya gerek kalmaz. Robotla pimaş tıkanıklığı açma hizmeti sayesinde pimaş tıkanıklığı kolayca açılır.

Robotla pimaş tıkanıklığı açma | Uzmanlar Tesisat

Robotla pimaş tıkanıklığı açma | Uzmanlar Tesisat

Tıkanıklık açma hizmetlerini robotla veren bir tesisatçıdan yardım alırsanız, en uygun fiyatlarla, konforlu bir şekilde tıkanıklık açılır.Robotla pimaş tıkanıklığı açma yönteminde fayanslar kırılmadan tıkanıklık açılır. Pimaş tıkanıklığına neden olan her türlü yabancı etken robotla dışarıya çıkarılır. Robot denilen cihaz tesisattaki tüm tıkanıklık sorunları için kullanılabilir. Tıkanan pimaş boruların açılmasını son derece konforlu bir şekilde gerçekleştirir. Kırmadan pimaş tıkanıklığı açmak için robotla hizmet veren servisimizden faydalanabilirsiniz.

Ustalarımızda bu konuda oldukça deneyimlidir. Tıkanıklığın açılması için ustalarımız robotla hizmet verir. Tıkanan pimaş borular robotla fayanslar kırılmadan açılır. Tıkalı olan bölge zemin altında kaldığı için ulaşmak oldukça zordur. Tıkanıklığı açtıktan sonra, pimaş içini kamera ile  görüntüleyip içeride her hangi bir şey kalıp kalmadığı ile ilgili net görüntü alınabilmektedir. Piamaşlardaki tıkanıklığı kendi çabamızla açmaya çalışmak için uğraştığımızda pimaşa zarar verebilirsiniz. Bu durum başınıza çok daha büyük dertler açabilir ve büyük maliyetlere neden olabilir.

Benzer Gönderiler: