su kaçağı var 6218 kez görüntülendi
1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız (Henüz puan verilmemiş)
Gönderiyi OylaLoading...

Su kaçağı tespit servisi kalorifer kaçağı ve temiz su kaçağı bulmak için akustik cihaz ve kamera kullanmalıdır. Temiz su tesisat kontrol edilmeli, pis su kaçağı kameralı kontrol edilmelidir. Su kaçağı bulmanın yolları, evde su kaçağı kontrolü yapmak çoğu zaman yeterli olmaz. Fayans altı su kaçağı termal ile su kaçak tespiti ile de yapılabilir. Bu açıdan profesyonel tesisatçılardan yardım alınmalıdır.

Tesisatınızda her zaman su kaçağı gibi sorunların oluşmasına karşın hazırlıklı olmalısınız. Çünkü tesisatı her zaman kullanmak zorundasınız. Bu nedenle zamanla yıpranması nedeniyle bile borularda su sızıntılarının olmasına neden olan aşınmalar, yıpranmalar olacaktır. Bunlara en iyi şekilde müdahale edilmesini sağlamanız için, yeni yöntemleri kullanan deneyimli bir tesisatçınız olmalı.

Su Kacağı Tespit | Uzmanlar Tesisat

Kırmadan su kaçağı tespiti yapmalı, evinizde ek tadilat yapmanıza neden olacak bir çalışma yapmamalıdır. Temiz su kaçaklarında su kaçak bulma cihazını kullanarak, hangi boruda ve neresinde su sızıntısı olduğunu tespit etmelidir. Genellikle tıkanıklıklardan kaynaklanan pis su giderlerinden kaçaklarda ise, kameralı sistemden yararlanmalı ve su kaçağını kolayca tamir etmelidir. Tesisatınızı yeniden kullanmanızı sağlamalıdır. Su kaçağı tespitini noktasal olarak kırmadan dökmeden tespit edebilmek için son teknoloji ürünü cihaz ve alt yapıya sahip olup ,teknolojik cihaz ve araç gereçlerle sektörde her zaman öncü olmayı başarmış ve bunu sürdürülebilir kılmıştır. Sitemizi ziyaret edip  incelediğinizde neler yaptığımızı, referanslarımızı görüp bu işe yıllarımızı verdiğimizi ve tecrübeli bir kadroya sahip olduğumuzu göreceksiniz. Su kaçağı tespit servisi günümüzde ki gelişen şartlara göre kendini yenilemiş geliştirmiş ve  su kaçak bulma için gerekli bütün ekipmanları kullanmaktadır.

Su kaçağı tespit

Su kaçağı tespiti için özel teknolojik cihazlarla, akustik dinleme cihazı ve kameralarla tespit yapıyoruz. Alt komşunuza ulaşan sızıntı şikayetleri, yüksek gelen faturalar ve sebebi belirsiz nem problemlerinin su kaçaklarından kaynaklandığını söyleyebiliriz. Özellikle tuvalet tıkanıklıklarına bağlı su kaçağı, sifondan gelen sızıntılar, başınıza bela olmakta, onarımı yapılmaz ise daha büyük sorunlara yol açmaktadırlar.

Tesisatınızda oluşan su kaçağını fark ettiğinizde, yapmanız gereken ilk iş bir tesisat firmasıyla iletişime geçmektir. Su kaçakları ihmal edilmeyecek kadar önemlidir. Aksi halde evinizde daha büyük sorunların yaşanması kaçınılmazdır. Sizi bundan alıkoyacak tek şey, evinizde kırma işleminin yapılacağını düşünmenizdir. Ancak gönlünüz rahat olsun. Artık kırmadan su kaçağı bulma hizmeti verilmektedir. En azından bilinçli tesisat firmaları müşterilerini bu olanaktan yararlandırmaktadır. Su kaçağı tespit edilmediği zaman komşuluk ilişkilerinize kadar etki edebilecek sorunlardır. Bunlara izin vermeyerek, güncel yöntemlerle bundan kurtulmanın en kolay yolunu tercih edin. büyük derdi

Su Kaçağı Bulma, Ev ya da iş yeri fark etmeksizin su kaçağı sorununuz varsa, kırmadan su kaçaklarının tespit ve onarımı için bize ulaşmanız yeterli. Daha önce defalarca karşılaştığımız benzer problemlerde edinmiş olduğumuz tecrübe ile birlikte noktasal su kaçağı tespiti yapılan özel cihazlarla ,kısa sürede problemi ortadan kaldırıyoruz. Bu alanda faaliyet gösteren firmaların Web sitelerini incelediğinizde uzun uzadıya anlatan yazılardan siz değerli müşterilerimizin sıkıldığını bildiğimizden işin özünü yazılarımızda anlatmaya gayret göstermekteyiz.

Yaşam alanlarında meydana gelen su kaçağı farklı sebeplerden kaynaklanabilir. Su kaçağı bizler fark edene kadar belli bir ilerleme gösterir. Su sızıntısının farkına vardığımızda, geniş bir alanın bundan etkilendiğini görürüz. Kaçağın nereden geldiğini anlamak çıplak gözle kesinlikle görünmez.

Su Kaçağı Sadece Temiz Su Borularında mı Oluşur?

Su kaçağı tesisatın temiz su borularından kaynaklanabileceği gibi, pis su giderlerindeki tıkanmadan dolayı da oluşabilir. Aynı zamanda kalorifer tesisatınızda su kaçağı yapmış olabilir. Kısaca evlerde suyla ilgili olan her yerde su kaçağı olabilir. Bu kaçakların bir an önce tespit edilmesi son derece önemlidir. Su kaçaklarının olması en fazla tesisatın yıpranmasından dolayı oluşabilir. Temiz su borularının binanın yapılışı itibarıyla belli bir kullanım süresi vardır. Bu sürelerin aşılması halinde borularda çatlamalar, contalarda eskimeler meydana gelebilir. Bu etkenler borularda su kaçağına sebep olabilir.

Aynı zamanda evinizde yaptırdığınız bir tadilat sırasında temiz su borularının darbe alması halinde boruda zarar meydana gelebilir. Örneğin banyonuza yeni bir duşakabin yaptırırken, montaj sırasında duvarın iç kısmında olan borular zedelenebilir. Bu zedelenme çok az bile olsa, suyun buradan geçişi engellenemez. Buradan sızan su belli bir süre sonra kendini duvarlarda nemle birlikte gösterir. Aynı zamanda bu sızıntı altınızda, yanınızda oturan komşularınıza kadar sirayet edebilir. Pis su borularında olan su kaçakları ise genellikle tıkanıklıklardan dolayı meydana gelir. Bunları tespit etmek için, su kaçağını bulmada uzman firmalarla iletişime geçmelisiniz. Su sızıntısı bulma ,kırmadan su kaçağı bulma, kamera ile su kaçağı bulma hizmetini sunuyoruz.

Benzer Gönderiler: