tıkanıklık var 746 kez görüntülendi
1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız (Henüz puan verilmemiş)
Gönderiyi OylaLoading...

Kırmadan tıkanıklık açmak için kırmadan tıkalı gider açma firma ustaları ile görüşerek yardım almanız işleri kolaylaştıracaktır. Kameralı tıkanıklık açma, klozet tıkanıklık açma ve mutfak gider açma sonrasında kamera ile pimaş içleri görülebilir. Tıkanıklık açma kimyasalı da tıkanıklık açıldıktan sonra bakım amaçlı kullanılabilir.

Gider tıkanıklığı herkese zorlu zamanlar yaşatır. Tıkanıklığın olduğu bölgede pis su sızıntıları olur, etrafa kötü kokular yayılır. Bu sorunların en kısa sürede giderilmesi, kırmadan tıkanıklığının açılması ile mümkündür. Tıkanıklık tuvalet, banyo, mutfak gibi giderlerde olduğunda, yaşam düzeniniz bozulur. Bunu ihmal etmeden tesisatçı çağırmanızı tavsiye ederiz.

Kırmadan tıkanıklık açmak

Kırmadan tıkanıklık açma hizmeti veren bir tesisatçı varsa, evinizde herhangi bir yerde kırma yapılmadan pimaş gider  boru tıkanıklığı kırmadan açılacaktır. Bu tesisatçılar cihazları kullanarak tıkanıklığın açar. Ustaları ilk önce kameralı özel bir cihazla pimaş boruların içini görüntüler ve tıkanıklığı tam olarak tespit eder. Bundan sonra tıkalı pimaş boru açma işleminde robot yani kanal açma makinesini kullanarak kırmadan tıkanıklığı açıp işlemi sonlandırırlar. Ortaya çıkan tıkanıklık ,su kaçağı sorununa yol açan olumsuz durum olup, tıkanıklığı kırmadan cihaz ile açıyoruz.

Kırmadan Tıkanıklık Açmak | Uzmanlar Tesisat

Kırmadan Tıkanıklık Açmak | Uzmanlar Tesisat

Tıkanıklıklar  tuvalet, banyo, mutfak giderlerine yabancı cisim dediğimiz aktif olarak kullanılan bu bölgelere atılmaması gereken bez, tuvalet kağıdı, ıslak mendil, saç kıl tüy gibi cisimlerin atılması ile oluşabilmektedir. Diğer taraftan binaların yaşının büyük olmasından kaynaklanan pimaşlardaki bağlantı noktalarında dirseklerde tutunan yabancı cisimler birikinti oluşturup tıkanıklıklara yol açmaktadır. Kırmadan tıkanıklık açma servisi sahadan edindiği tecrübeye dayanarak tıkanıklık sebeplerine ek farklı nokta olarak şunu da ifade etmiş olalım. Tıkanıklık, binanın yaşına paralel binanın bu zaman  zarfı içerisinde nice depremler ve benzeri afetler gördüğü için hatlarda çökmeler meydana gelebileceğinden tıkanıklıklar oluşabilmektedir.

Bu gibi tıkanıklıkların açılması zor olduğu gibi kesin çözüm için ilgili hattın değiştirilmesi gerekmektedir. Tıkanıklığa neden olan bölgeye ulaşmak çözüm için şart görülse de günümüzde teknolojinin bizlere sunduğu imkanları sefer ederek tıkalı bölgeye ulaşmak için kırmadan dökmeden cihazla tıkalı bölgedeki yabancı cisimleri küçük parçalara ayırmak sureti ile veya yabancı cismin tamamını çıkararak kırmadan tıkanıklık açma hizmetini sunuyoruz.

Özellikle kiracı ve ev sahibi arasında anlaşmazlıklara yol açan bu tür sorunlar doğru firma seçilmediği takdirde daha da büyüyecektir. Bir düşünelim siz kiracısınız evinizde kaynağı yeri belli olmayan su kaçağı sorunu belirdi. Kırmadan tıkanıklık açma sizler bu sorunu çözmesi için bir firmayı aradığınızda firma uzman ekiplere ve teknolojik cihazlara sahip değilse su kaçağını kırmadan bulmaları hemen hemen imkansız gibidir.

Kırmadan tıkanıklık açma hizmetini sunan ve bu hizmeti sunarken tıkanıklık cihazı kullanmayan tesisatçı kırma yapacağından farklı sorunlara da yol açabilmektedir. Bu ekip kırdığı tıkanıklığı bulup açamaz birde bunun yanında su kaçağına sebebiyet verirse yeni bir ekip çağırmak durumunda ve yeni ek maliyetlere katlanmak zorunda kalacağınızdan, sizin de bunu ev sahibine anlatmanız çok zor olacaktır.

Benzer Gönderiler: