Tesisatçı 550 kez görüntülendi
1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız (Henüz puan verilmemiş)
Gönderiyi OylaLoading...

Eyüp pimaş yıkama servisi  robotla kırmadan pimaş açma yaptığı gibi süzgeç lavabo gideri açma  klozet pimaş gideri açma işini de robotla yapar. Yıkaması yapılan atık su gider boruları iç yüzeyleri tam olarak temizlendiği kamera ile bakıldığında da görülür. Eyüp pimaş temizleme ve Eyüp tıkalı pimaş açan firma tıkanmış olan atık su borularını yıkama yapma gereği gördüğünde basınçlı su ile yıkar.

Pimaşlarda oluşan kirliliğin temizlenmesi pimaş yıkama cihazı ile yapılır ise atık su gider borularında kirli bölge kalmayacağı için pislikler atıklar buralarda tutunamaz. Kirli olmayan boru içlerinde tıkanma sıklığı elbette azalır.

Eyüp pimaş yıkama gide borusu temizleme

Tesisat bakımında artık pimaş yıkama hizmeti de bulunmaktadır. Tesisatınızdaki tıkanıklıklarla uğraşmak yerine belli zamanlarda pimaş yıkama işlemi yaptırmak hem daha ekonomik, hem de daha kolay bir işlemdir. Bu bir tıkanıklık açma işlemi değildir. Sadece tıkanıklık oluşmasın diye pimaş boruların temizlenmesidir. Eyüp gider borusu temizleme servisi olarak semtinizde herkese bu hizmeti sunuyoruz. Pimaş boruların içinde birikmiş olan atıkları, yağ kalıntılarını, kirleri pimaş yıkama cihazı kullanarak zahmetsizce temizliyoruz. Evde telaşa gerek kalmadan pimaş temizliğini tamamlıyoruz.

Eyüp Pimaş Yıkama | Uzmanlar Tesisat

Eyüp Pimaş Yıkama | Uzmanlar Tesisat

Eyüp pimaş yıkama işlemi yapan ustalarımız işinin ehlidir. Cihazı rögar girişinden bağlayarak pimaş içindeki tüm atıkları sorunsuz bir şekilde temizler, atıkları rögara gönderirler. İçi temiz hijyen pimaş borularla tesisatınızı sağlıklı olarak kullanmaya başlarsınız. Pimaş boruların bu yöntem dışında temizlenmesi oldukça zordur. Kimyasal maddelerle yapılan temizliği de tavsiye etmiyoruz. Eyüp pimaş yıkama servisimize bu konuda danışabilir, bilgi alabilirsiniz. Pimaş boruların temizliği kalıcı şekilde yapılmaktadır. Bu hizmet tamamen bir ihtiyaçtır. Zamanında pimaş yıkama hizmeti alırsanız, tıkanıkla uğraşmak zorunda kalmazsınız.

Özellikle çok yoğun olarak yağ atıklarının olduğu mutfak giderlerinin sık sık tıkandığına şahit oluyoruz. Pimaş giderlerinde oluşan yağlanma sonucu tıkanılık oluşmaktadır. Tıkanıklık kanal açma makinesi ile açılsa da yumuşak doku tam olarak temizlenemez. Bu noktada pimaş yıkama cihazı ile giderde oluşan yumuşak doku tamamen çözülür ve temizlenir. Aksi durumda bu yağ tabakası tam olarak yıkanıp temizlenmedikçe sürekli tıkanıklık arızasını yaşarsınız.

Benzer Gönderiler: