Tesisatçı 770 kez görüntülendi
1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız (Henüz puan verilmemiş)
Gönderiyi OylaLoading...

Su kaçak tespiti servisi ile su kaçağı cihazla bulunup, kırma dökmeye son verilmektedir. Kameralı su kaçağı tespiti kırmadan su kaçağı bulma yöntemi ile pis su kaçağı bulma yapılır. Kalorifer kaçağı tespiti için termal kamera  temiz su kaçağı için akustik cihaz gereklidir.

Kırmadan noktasal su kaçağı için farklı yollarla su kaçak tespiti yapılmakta ve  kameralı su kaçak tespiti de bu yollardan biridir. Su kaçağı tespiti ve tamiri, su kaçağı tespiti cihazı ile yapılmalı ve etraf gereksiz yere kırılmamalıdır.

Su kaçak tespiti

Su kaçak tespiti acil yaptırılmalı, tesisatta oluşacak su kaçağı, yaptığı tahribat açısından dikkate alınmalıdır. Su tesisatında oluşan bu kaçağın olası tüm zararlarını önlemek adına su kaçağı erken yaptırılmalıdır. Cihazla su kaçağının tam yeri bulunup anında tamiratı da gerçekleştirilmelidir.

Su Kaçak Tespiti | Uzmanlar Tesisat

Tesisatta su sızıntısı olması halinde, acilen müdahale edilerek su kaçak tespiti yapılmalıdır. Bunda gecikildiği takdirde su kaçağı evin içine yayılacak, hatta komşularınıza bile zarar verecektir. Tavanda, duvarda lekelenmeler, kabarmalar oluşacak daha fazla hasar göreceksiniz. Bu nedenle cihazla su kaçağı tespiti yapan, modern yöntemleri kullanan bir tesisatçınız olmalı. Üstelik deneyimli bilgili ustaları olmalı.

Böylece su kaçağından kolayca kurtulabilirsiniz. Ustalar su kaçak tespit cihazı sayesinde fayansları kırmadan hangi boruda su sızıntısı olduğu tespit edilir. Bu tespit noktasal yapıldığından, ustalar kısa bir çalışmayla su kaçağını tamir ederler. Evinizde hasar oluşmadığından, sizlerde ek tadilat masraflarına girmez, tesisatınızı yeniden kullanmaya başlarsınız.

Su kaçak sorunuyla karşılaşmasak bile bunların nasıl su kaçak tespiti nasıl yapılır bilmekte fayda vardır. Çünkü tesisatta zaman içinde yıpranan borular, contalar sizin de su kaçağı sorunu yaşamanıza sebep olabilir. Böyle bir durumda nasıl hareket edeceğinizi bilirseniz mağdur olmaktan kurtulursunuz. Su kaçaklarının kırmadan tespit edilebilmesi için bazı cihazların kullanılması gerekir. Bu cihazları kullanmayan tesisatçılar ancak kırarak su kaçağı tespiti yapabilir. Ancak tesisat sektörü yeni gelişmelere geçiş yapmıştır. Buna ayak uyduran firmalar akustik dinleme cihazlarını, dedektörleri ve kameralı cihazları kullanarak kırmadan su kaçak tespiti yapabilir. Bu sayede su kaçağından kolayca kurtulabilirsiniz.

Su tesisatlarındaki borularda eklem yerlerinin hatalı bağlanması, tıkanıklık sonucu boruların çatlaması su kaçağı için nedendir. Diğer taraftan tesisatın eskimesi ile ortaya çıkabilen su kaçağı sorunları ilerlememiş ise çözümü oldukça basittir. Sorun olan parçanın değişik yöntemler ile tespit edilip çıkarılıp yerine yenisinin takılması ile çözülebilir. Bu problemler eğer zamanında fark edilip tamir edilmezse daha uzun sürede ve daha fazla işlem gerektirerek tamir edilir.

Ev, işyeri ya da bahçe gibi alanlarda meydana gelen en ufak bir su kaçağı sorununda hemen bir su kaçağı uzmanı kişi ya da kuruluşlara başvurulmalıdır. Bu kişi ya da kuruluşların sızıntı bölgesinde yapacakları inceleme ve taramalar sonucu elde ettikleri bilgi önemlidir. Bu verilere göre saptadıkları bölgenin kırılması ile tamire başlamaları gerekir. Sızıntı bölgesine gelen bu ekiplerin mutlaka cihaz ile tarama yapmasına dikkat edilmelidir.

Cihaz Olmadan Su Kaçağı Bulunur mu?

Ellerinde her hangi bir cihaz olmadan ya da işe yaramayan bir başka cihaz ile su kaçağı taraması yapan kuruluş ve kişilere güvenilmemelidir. Evinize gelen su kaçağı olduğunu iddia eden kişilerin kırmadan gerçekten ellerindeki cihazlar ile tarama yaptığından emin olun. Çünkü, siz de su sesini dinleyebilir ya da su kaçağı bölgesinin görüntüsünü izleyebilirsiniz.

Eğer sizden böyle bir talep geldiğinde reddeden bir firma ile karşı karşıya kalırsanız, hiçbir yeri kırmalarına izin vermeden baka bir firma arayışına girmelisiniz. Su kaçak tespiti ,cihaz olmadan öngörü ile ya tutarsa mantığı ile bulunmaya çalışılır.

Uzmanlar Tesisat, cihaz ile su kaçak tespiti işlemlerinde müşterileri tarafından memnuniyet ile anılan sayılı firmalardan biridir. Her türlü su kaçağı probleminde ihtiyaç sahiplerinin yanında olup tarama işleminde müşterilerine detaylı bilgi verilir. Tecrübeli ustalar ile çalışan firmamız, tespit ve tamir işlemlerinde her türlü ispatı yapmaktadır. Oluşan su kaçaklarını noktasal bulması ve hızlı onarım yapması sayesinde müşterilerine daha fazla zaman sağlar. Tesisatçı firmamız hizmetlerinde ayrıca memnuniyet garantisi de vererek kendisini kanıtlamaktadır. Su kaçağı oluşması durumunda cihazla su kaçak tespitini, kırmadan bulup tamirini de yapıyoruz.

Benzer Gönderiler: