Tesisatçı 1110 kez görüntülendi
1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız (Henüz puan verilmemiş)
Gönderiyi OylaLoading...

Petek temizleme firması kombi tesisat petek temizleme işinde ucuz petek değil güvenilir petek temizliği, anlayışını benimsemiştir. Piyasanın altında veya üstünde fiyatla, kombi ve petek temizliği servisi iş yapmaz. İstanbul petek temizleme firması, işini hakkıyla yaparak işin hakkını alma peşindedir. Petek temizliğini yapacak firma, güvenilir ve işinde uzman olmalıdır.

İstanbul Petek temizleme firması fiyatları

Petek temizleme firması arayışı içerisine girdiğinizde beklentilerinizi karşılayacak, sizin güveninizi boşa çıkarmayacak bir firma olmasını istersiniz. Fiyatında önemli bu   hizmette, verilen fiyat kapsamında ne yapılacağı da bir o kadar önemlidir.  İstanbul’da petek temizleme firması olarak hizmet veren firma mutlaka kurumsal olmalıdır. Hizmet sonrası oluşabilecek arızaların giderilmesi anlamında bir muhatabınız olmalıdır. Petek temizleme firması bu kış var bir sonraki kış yok ise burada firmadan bahsetmek oldukça zordur.

Petek temizleme firması | Uzmanlar Tesisat

Petek temizleme firması | Uzmanlar Tesisat

Petek temizleme firması olarak petek temizleme fiyatını da,  piyasa şartları gözetilerek oluşturmaya çalışmaktayız. Her şeyde olduğu gibi fiyat konusunda da piyasadan kopuk olunmamalıdır. Zira arz talep dengesine göre piyasa kendi fiyatını serbest piyasa şartlarında oluşturacaktır. Bu anlamda piyasa fiyatlarının çok altında olan veya piyasa şartlarının çok üstünde olan firmadan hizmet almayınız. Tavsiyemiz bu yönde olup bu önerimizin nedeni, piyasada oluşan doğal dengeyi bozan unsurlara fırsat vermemektir. Bunu sağlayabilirsek petek temizleme firması olmayan günü birlik tesisatçıların türemesini de engellemiş oluruz.

Dolayısıyla toplumda her birey kendine düşen görevi yapmaz ise toplumda ahlaki düzen bozulacaktır. Sonra da haksız rekabet ile piyasanın dengesini bozan, çok ucuza petek temizliği yapıyoruz diyenlerle dolacaktır. Ucuz fiyat elbette istenilen bir durumdur olup, verilen fiyatın neyi kapsadığını mutlaka sormalıdır. Sizlerin bu hassasiyetini kullanarak, ucuz fiyata petek temizliği yapıyoruz diyerek sakın kandırılmayın. Piyasa şartlarında doğal oluşan fiyat mutlaka bilinmelidir ki, size verilen fiyat yüksek mi düşük mü bunu ancak bu şekilde bilirsiniz. Tavsiyemiz petek temizleme yaptıracağınız zaman fiyat ne piyasanın çok altında olsun, ne de çok üstünde olsun.

Petek temizleme firmasında olması gereken özellikler :

Petek temizliği firma araştırması yaptığınızda, firmada olmasını istediğiniz özellik nedir bunlara bakacağız.

  • Petek temizleme firması ekibi tesisatçılardan oluşmalıdır
  • Kullandığı petek temizleme ilacı test edilmiş, bilinir bir ilaç olmalıdır.
  • Petek temizleme cihazının bar basıncı yeterli olmalıdır. Petek temizleme cihaz bar basıncı en ez 4 bar olmalıdır.
  • Petek temizliği yapılırken petek cinsine göre uygulama yapılacak sistem olmalıdır.
  • Yerden ısıtma tesisat temizliği için ayrı bir sistem, cihaz kullanılmalıdır.
  • Merkezi sistem petek temizliğini yapabilecek kadro olmalıdır.
  • Doğal gazla ilgili bir sorun oluştuğunda buna müdahil olacak ekip olmalıdır.
  • Kombi ile ilgili arıza oluştuğunda buna müdahil olacak ekip olmalıdır.
  • Çalışanlar bu konuda n-mutlaka eğitimli olmalıdır.
  • Petek temizliği için gidilen adreste tesisatla ilgili bir sorun olduğunda, bu soruna çözüm üretebilecek tesisatçılar olmalıdır.
  • Petek temizleme firmasının mutlaka tutarlı bir fiyat politikası olmalıdır.

Şu an için petek temizleme için olmaz sa olmaz niteliklerden başlıca aklıma gelenler bunlar olduğu için şimdilik bu kadarını yazabildim. Umarım sonraki aşamalarda buraya yeni maddelerde ekliyor olacağım.

Her anlamda güven unsurunu tam sağlamalı, tesisat firması olmalı ve uzman kadrosu olmalıdır. İş yapılsın para gelsin de nasıl yapılırsa yapılsın anlayışı size çok şey kaybettireceği gibi firma olduğunu iddia eden  ilgi kuruluşa da süreklilik imkanı vermeyecektir. Bu anlayış sizin açınızdan bakıldığında  cebinizden fazla paranın çıkması hem de zaman kaybı demektir. Madalyonun diğer yüzü daha acı olup, toplumda bu sağlıksız kuruluşlar yüzünden güven sorunu sinyal verir hale gelmektedir. Doğru çalışan firma da bireylerin şüpheli yaklaşımları ile karşılaşmakta bu durumu ortadan kaldırmak için kendini ifade etmeye çalışmaktadır.

Kaldı ki bu da ters etki yapıp insanların şüphelerini artırmaktadır. Kısaca anlatmak istediğim şey, sahtekarlık yaparak insanların paralarını çalan kişi, kuruluş , dürüst çalışan firmalara da ciddi zarar vermektedir. Dürüst çalışan firma bu güvensiz ortamda doğru olduğunu ifade etmek çabasına girmekte, enerjisinin büyük kısmını buralarda harcamaktadır. Bu tablonun oluşmaması adına birey olarak bizlere çok görev düşmektedir. O yüzden petek temizliği yaptıracaksanız, tesisatçı hizmeti alacaksanız mutlaka petek temizleme firması ile irtibata geçin. Eğer sadece fiyat odaklı iş yaptırayım derseniz, çok ucuz fiyat veren bu sahtekarlar size de bir firmalara da zarar vermeye devam edecektir.

Benzer Gönderiler: